Uvjeti prodaje na web stranici Jean d’Arcel Institut

Uvjeti prodaje na web stranici Jean d’Arcel Institut

Validus –solarij, odnosno eksluzivno maloprodajno mjesto, Mexico Sun, Kapto 18, omogućava i provodi online prodaju Jean d`Arcle, proizvoda i usluga Jean d’Arcel Institut u svoje ime i za svoj račun putem internet stranice www.jean.com.hr.

Objavljivanje informacija o proizvodima ili uslugama na internet stranici www.jean.com.hr ne predstavlja ponudu internet stranice www.jean.com.hr za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da potvrdi svoju ponudu pod objavljenim uvjetima klikom na tipku ‘’Kupi’’. Ukoliko internet stranica www.jean.com.hr prihvati ovakvu ponudu korisnika nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu uplatiti traženi iznos za rezerviranu robu/usluge. Prodaja može biti ograničena i na maksimalan broj korisnika zainteresiranih za određenu robu ili usluge, ukoliko se ista prodaje po promotivnim cijenama.

Korisnik robu ili usluge plaća putem uplatnice/E-bankarstva, kreditne kartice ili na drugi elektronski način ponuđen na internet stranici i oslobađa internet stranicu www.jean.com.hr i tvrtku Validus-solarij d.o.o. od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi s ovakvim načinima plaćanja za koju Validus-solarij d.o.o. nije odgovoran.

Rezervacijom ponude slažete se uplatiti ugovoreni iznos. Za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo od vas se zahtijeva popunjavanje obrasca s vašim kontakt podacima. Partner se obvezuje ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način ili više od onih koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima.

Tvrtka Validus-solarij d.o.o. je vlasnik, i nalazi se u posjedu proizvoda Jean d`Arcel, kao diler za područje Hrvatske, i kao vlasnik usluga koje nudi putem svojih stranica, pa stoga je odgovoran za potencijalne manjkavosti ili bilo kakve druge štetne posljedice koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje nudi.

Krajnji korisnik je suglasan primati elektroničku poštu u vezi prodaje robe/usluga putem internet stranice www.jean.com.hr uz pravo da u svakom trenutku povuče suglasnost tako što će obavijestiti internet stranicu www.jean.com.hr pismenim putem.
Internet stranica www.jean.com.hr zadržava pravo ponuditi specijalnu ponudu po posebnim uvjetima u okviru redovne ponude.