Tretmani tijela

PEELING TIJELA 

Gommage Corps Au Sel de L̓ Hymalaya

Mineralne soli Hymalaya intenzivno stimuliraju perifernu cirkulaciju, djeluju antidematozno i protuupalno, poboljšavaju opskrbu tkiva kisikom te dubinski dreniraju tako da se celulit uspješno otklanja u svim stadijima.

Peeling Sel Marin

Otklonite nečistoće i nahranite kožu. Sunce, vrućine, vjetar i slana voda faktori su koji vašoj koži štete ljeti, dok zimi, vašoj koži prijete neprirodni izvori topline, poput centralnog grijanja. Prekomjerno sunčanje u kombinaciji s slanom vodom, ali i prekomjerna toplina te suhi zrak zatvorenog prostora vašu kožu čine suhom i opuštenom. Takvoj koži nedostaje elastičnost i ona mnogo brže stari. Naravno, da je to nešto što želite izbjeći, jedno od mogućih rješenja je I morski peeling. 

 

PROGRAM OPUŠTANJA – Méthode  Ayurveda

Umorni ste više no što biste i sami sebi priznali?
Crveni li Vam se koža na blagi dodir i doima li se dehidrirano i ponaša se jednako bez obzira da li je o licu ili tijelu riječ? 

Ayurveda potiče iz Indije i u prijevodu znači „Znanje života“. Ayurvedska masaža je terapeutskog karaktera, a metoda Garshan jedna je od njenih najčešćih primjenjivanih tehnika za uravnoteženje dosha (vata/pita/kafa).

Tretmani Ayurveda uz ayurvedske preparate Herbal peeling Sandalwood-a i Herbal peeling Green Tea  Vam vraćaju dobrobit i energetski sklad.  Protoci energije se usklađuju i napetost jenjava. Vaša koža ponovno postaje meka i elastična, dok stres u potpunosti nestaje. 

Samo ravnoteža unutrašnjih energija može garantirati zdravlje i dugotrajno blagostanje. 

a) Alma Intensive Fluid
Masaža tijela koja ciljano djeluje na napetost i uklanja osjećaj stresa. Stvara osjećaj potpunog opuštanja. JEAN D´ARCEL-ova relaksirajuća anti-stres tehnika poštujući ayurvedske principe umiruje tijelo i daje trenutno zadovoljstvo i regenerira tijelo i um.

b) Sita-Kumari-Mask
Tretman za potpuno opuštanje i relaksaciju! Kremasta Sauna Maska u koju je klijentica umotana stvara osjećaj ugode. Duboki užitak opuštenosti prožima čitavo tijelo, a ekstrakti Aloe Vera relaksiraju i opuštaju tijelo.

 c) Abyanga
(Indijska antistresna opuštajuća metoda balansiranja energetskog toka)

d) Udvartana
Masaža s izuzetim peelingom zelenog čaja i sandrovine pomaže u redukciji tjelesne težine, smanjuje osjećaj tromosti te pojačava metabolizam u koži.

e) Lokalizirani tretmani:
Face Peeling Sandal Wood opuštanje lica, vlasi
Salt crystal peeling opuštanje leđa
Tri Dosha Oil
Shiro-virya-Elixir 

Tretmani za opuštanje, ravnotežu i odmor. Nježna masaža kojom se uklanjaju svi tragovi umora uz bogate sastojke ayurvedskih toplih aromatičnih ulja. 

 

PROGRAM ZA POBOLJŠANJE CIRKULACIJE: 

Osjećate li opterećenje u nogama? Natiču li Vam ruke? Zadržava li Vaše tijelo prekomjernu tekućinu ?  Program Oxygen therapy Vam vraća polet, stimulira mikrocirkulaciju i daje sveobuhvatan osjećaj svježine.  Oxygen aparat koristimo u tretmanima protiv redukcije i prevencije kapilara, regeneracije tkiva, pomlađivanje i lifting tijela. 

a) Oxygen  Masaža
Masažni tretman koji djeluje na probleme cirkulacije i uklanja osjećaj težine u nogama. Koristi se posebna tehnika za poticanje mikrocirkulacije i kolanje energije. Rezultat je osjećaj protočnosti i lakoće. 

b) Oxyfen Aroma Soin d´Arôme Umatanje
Nanošenjem maske na cijelo tijelo zatim umatanje, potiče pojačanu cirkulacija krvi i poboljšava izmjenu tvari kroz kožu. Izuzetno djelotvorno za klijentice s problemima cirkulacije. Nakon toga samim aparatom potičemo obnavljanje stanica i metabolizam.

d) Aroma Soin d´Arôme lokalizirani – Savršene noge i stopala
Savršeno rješenje za teške noge i umorna stopala. Tretmani trenutno osvježavaju i olakšavaju osjećaj težine. Potiču i stimuliraju cirkulaciju.