SHIN TAI

Možda je to ideja za blagdansko darivanje, ali ovaj put zaboravite rođake, prijatelje i poslovne partnere. Sebe počastite i nagradite nakon naporne godine kozmetičkim tretmanom čiji je rezultat glatka koža, koja će već za kratko vrijeme izgledati čvrsta i otpornija.

Jedinstvena sinergija različitih tehnika masaže u kombinaciji s eksluzivnim ritualima za maksumum relaksacije. Nježni i obzirni dodir ekstrakta svile na koži tijekom ovog tretmana pomažu u uklanjanju tenzija. Svaki korak pomaže u usporavanju starenja kože, darujući Vašoj koži novu ljepotu i karizmu.

Shin Tai tretman temelji se na načelima Shiatsu masaže u kombinaciji s ljekovitošću svile. Nakon potpuno prirodnog i ugodnog tretmana, lice je glatko i revitalizirano

Shin Tai tretman pruža licu intenzivnu njegu i zaštitu, a njegov je učinak, liftingu jer duboko obnavlja strukturu kože. Tretman se temelji na kombinaciji japanske Shiatsu masaže i koreanske ručne masaže. U samom Shin Tai tretmanu, specijalna masažna tehnika lica provodi se čistim ekstraktom nemodificirane, sirove svile i poludragoga kamenja. Tretman je vrlo ugodan, a njegov anti-ageing efekt vrlo brzo vidljiv, zbog visokog postotka aminokiselina, te sposobnosti svile da uskladišti vrlo visok postotak vlage, njime se postiže izvrsna hidratiziranost kože.

Shin Tai tretman postaje sve omiljeniji među ženama, pravi hit na Zapadu, jer je ugodan, potpuno prirodan i neinvazivan, a njegovi su učinci brzo vidljivi. Mnogi ga etiketiraju epitetom „revolucionaran” jer predstavlja tretman za pomlađivanje koji je odlična alternativa estetsko-kirurškoj intervenciji. Ekstrakti svile i poludragog kamenja stimuliraju cirkulaciju lica i ubrzavaju regeneraciju tkiva, a tretman posebno dobro djeluje na osjetljivo područje oko očiju koje se vidljivo zateže i učvršćuje.