RENOVAR TRETMAN HYLAURONSKIM KISELINAMA

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u vezivnom tkivu ljudske kože, a čini kožu elastičnom i čvrstom. Ima slične efekte kao kolagen, ali efekti hijaluronske kiseline traju znatno duže.

Bitan uzrok stvaranja dubokih bora: smanjivanje sadržaja hijaluronske kiseline Starenjem obično dolazi do vidljivog smanjivanja sadržaja hijaluronske kiseline u koži.

Budući da su molekule hijaluronske kiseline glavni sastojak materijala za punjenje koji se nalazi između stanica kože (sredina vezivnog tkiva), smanjivanje sadržaja hijaluronske kiseline znači gubitak njezinog volumena.  RENOVAR je jedan korak ispred I nudi savršeno rješenje za zrelu kožu. Intenzivni hidratacijski tretman lica, bogat mikro i makro molekularnom hijaluronskom kiselinom za vlagu i obnovu kože. Usporava nastajanje bora I sitnih linija.

Koža izgleda glatka, mlađa I odmornija. Zahvaljujući mineralima obogaćenim preparatima I biljnim ekstraktima vaša koža će blistati bez obzira na godine.

Tretman hijaluronom poželjan je za osobe koje žele održati mlad i svjež izgled bez bora,za one koji žele izbrisati bore bezbolno i sigurno,za dehidriranu kožu,te za osvježenje i mladenački izgled.

RENOVAR je jedan korak ispred I nudi savršeno rješenje za zrelu kožu. Usporava nastajanje bora I sitnih linija. Koža izgleda glatka, mlađa I odmornija. Zahvaljujući mineralima obogaćenim preparatima I biljnim ekstraktima vaša koža će blistati bez obzira na godine.

Hijaluronska kiselina  jednostavnom primjenom korigira  konture lica, usana, podočnjaka, nosa, bore na vratu, dekolteu.  

Hijaluronski tretman njege kože lica postaje sve popularnije. Unazad deset godina hijaluronska kiselina postala je  zlatni standard kad je riječ o popunjavanju bora lica.

Razlog za toliki porast njegove popularnosti je njihova kompatibilnost i biološka degradacija u koži, jednostavnost primjene. 

Hijaluronska kiselina je prirodna tvar koja ima veliki udio u izgradnji izvanstaničnog prostora naše kože, gdje ima vrlo važnu ulogu u balansu vode i cijeljenju upravo zbog toga što omogućuje dobru hidrataciju.