IPL lica

Tretmani za pomlađivanje lica i te kako su popularni pa se gotovo svaki dan pojavi novi. Za one koji se boje igle i otrovnog botoksa, najnoviji put do sjajnog, zategnutog lica  je Intense Pulsed Light treatment (IPL). IPL ima sličnosti s laserskim tretmanom, ali upotrebljava drukčiju vrstu svjetla. IPL obnavlja suncem uništenu kožu, bore od njega nestaju, a pomaže, kažu, i kod pigmentirane kože i akni. Stanice se obnavljaju, a u dubljim se slojevima kože fibroblaste potiče na pojačanu tvorbu kolagenskih i elastičnih vlakana.

IPL metoda daje fantastične rezultate. Funkcionira na principu pulsne svjetlosti koja kratkim i snažnim bljeskovima uspješno odstranjuje dlačice i to u samom korijenu, što povoljno utječe i na pomlađivanje i odstranjivanje površinskih kapilara i pigmentacija.

Tretmani za pomlađivanje lica i te kako su popularni pa se gotovo svaki dan pojavi novi.

Za one koji se boje igle i otrovnog botoksa, najnoviji put do sjajnog, zategnutog lica je Intense Pulsed Light treatment (IPL).

IPL ima sličnosti s laserskim tretmanom, ali upotrebljava drukčiju vrstu svjetla. IPL obnavlja suncem uništenu kožu, bore od njega nestaju, a pomaže, kažu, i kod pigmentirane kože i akni. Stanice se obnavljaju, a u dubljim se slojevima kože fibroblaste potiče na pojačanu tvorbu kolagenskih i elastičnih vlakana.