EYE CONTOUR TRETMAN ANTI-WRINKLES, MOISTURIZING

Tretman protiv bora oko očiju. Krema može biti obična, a ruže se može razmazivati, a puder može biti za nijansu pretama ili presvijetao. Ali oči? One moraju biti savršene, od vremena Egipćanka višeg staleža one su itekako važno sredstvo zavođenja. Ovaj tretman odmah će vratiti vašu mladost! Smjesta učvršćuje vašu kožu, aktivno se bori protiv mlohavosti kože I izglađuje bore “efektom zatezanja”. Uklanja sve znakove umora a linije vaših očiju ponovno su spremne za zavođenje.

Priznajmo sami sebi, protiv vremena je gotovo nemoguće, boriti se. Ono donosi lijepo i ružno a našem licu, pored osmjeha, na žalost ostavlja i druge posjledice. Srećom postoje tretmani za uklanjanje bora!
U sklopu tretmana podmlađivanja i podrazumijeva se  tretiranje svake bore posebno s ciljem ubrzanja rezultat tretmana podmlađivanja. U ovom se intenzivnom tretmanu najčešće, nakon mikrodermoabrazije kože u okolini bore, neinvazivnom mezoterapijom u kožu ubacuju količine hijaluronske kiseline, glikozaminoglikana, vitamina i oligoelemenata i supstanci koje relaksiraju mišiće te sve zajedno jako brzo ublažavaju i brišu bore.

Riješite se bora na jednostavan način!