MODELLING TRETMAN

Idealan tretman za zahtjevne žene iznad 35 i 40 godina starosti koje žele brzo smanjiti dubinu bora, intenzivno zagladiti kožu i obnoviti blistav ten je Jean d Arcel-ov Modeling tretman, koji uključuje masažu lica posebnom tehnikom za oblikovanje kontura lica i kontrolu bora.

Najefikasniji tretman u modeliranju lica, ovaj tretman posebno je učinkovit u vraćanju punoće potkožnome tkivu, čime se učvršćuje I preoblikuje oval lica te konture postaju vidno skladnije.

Izgleda blistavo I napeto: linije vašeg lica ponovo su oblikovane.

Tehnika oblikovanja lica protiv bora i stresa promiče opću dobrobit. Na koži se može nalaziti različit broj bora i različita dubina. Osim starosti, osnovni čibenici odgovorni za bore su dehidracija i kontrahiranje mišića, što uglavnom ovisi o stresu i umoru. Ova tehnika dubinski djeluje na bore i učvršćuje mišiće lica. Tretman se preporučuje ženama koje žele smanjiti dubinu bora i obnoviti blistavost. Preoblikujući tretman za žene čija koža nema tonusa i čije crte lica više nisu idealno definirane.


Već od prvog tretmana, koža je dubinski popravljena, ponovo dobiva “popunjen” izgled i elastičnost. Sa svakim Jean d Arcel-ov  tretmanom koža postaje mekša i svilenkasta na dodir. Obrisi postaju izrazitiji, lice je blistavo i izgleda vidljivo mlađe.