MIRATENSE

miratense-_800x150

Miratense – Mladenačka koža je svijetla, sjajna, živa s unutarnjom svježinom, ali godine imaju tendenciju dati sivilo tom sjaju. Da bi oponašali sjaj i svježinu mladenačke kože, Jean d̕ Arcel  je kreirao anti-aging primjenu da potpomogne i potakne samostalna reflektivna svojstva kože s ekstraktima svile i poludragog kamena saphira.  Koristeći briljantnu primjenu znanosti fizike, obnavljajuće tehnologije, Jean d̕ Arcel  znanstvenici su razvili način za samostalnu pohranu reflektirajućih svojstva kože, čineći ju osvijetljenom i osvježenom od trenutke primjene proizvoda – u obliku Miratense  linije proizvoda.

Miratense proizvodi sadrže kvarcne tekuće kristale i reflektirajuće pigmente kao Jean d̕ Arcel ekskluzivni stanični kompleks, da potaknu sposobnost kože u pomlađivanju. Linije, bore, i staračke pjege izgledaju umanjeno i smanjeno, boja i sastav kože se transformira, koža izgleda pomlađeno, čvršće i sjajnije kao da je naučilo tajnu mladosti.

Miratense Lift DetoxMiratense Lift Detox linija je prekretnica za Jean d̕ Arcel, ali i za čitavu kozmetičku industriju. Do danas, Jean d̕ Arcel proizvodi su se bavili specifičnim aspektima starenja, kao što su količina kolagena, stanična energija… Miratense Premium Lift linija djeluje na dubljem, puno složenijem nivou.

Po prvi puta kozmetički proizvodi podupiru sposobnosti same DNK da uklanja oštećenja nastala u svojim šiframa koje određuju metaboličke procese u stanicama kože, a u konačnici određuju i dinamiku starenja.