Anticelulitni program

Da li je celulit neslana šala prirode? To što muškarci nemaju celulit nije samo stvar njihove strukture kože… Dobra je vijest da celulit nije neizbježna sudbina, a loša je vijest da mu treba cjelovita njega i više od jednog tretmana. Kretanje, masaže, bodywrapping, vitamin C, prehrana…

Iskoristite prednosti CRYODIN SUPREME  programa za mršavljenje I otklanjanje celulita te poticanje stvaranja kolagena.  Pročistite svoje tijelo od nakupina toksina i otpadnih tvari.  Svjedočite vidljivom smanjenju efekta narančine kore. 

a) OXYGEN   DETOX Masaža
Učinkovita masaža s posebnim tehnikama za uklanjanje suvišne vode i toksine iz tijela. Usredotočuje se na masne naslage i direktno djeluje na smanjenje obujma i celulit. Vidljivi rezultati koji smanjuju efekt «narančine kore». Zahvaljujući  “vakum penkali”  čija masaža djeluje na prokrvljenost I umanjuje stanicu celulita, ubrzava cirkulaciju I poboljšava elastičnost vezivnog tkiva.

b) Sea salt Body wrapping
(Maska Algues Aminissante, s ghassoul zemljom, crnim paprom i morskim algama korisno djeluje i pročišćava tijelo uklanjajući toksine, masnoće i nakupljenu vodu.  Stimulira rad prirodnih mehanizama, smanjuje masne naslage i celulit)


d) Slimming and firming Alge Pack lokalizirani
  –  „problematična mjesta na bokovima“
  –  čišćenje leđa 

Posebno napravljen kako bi ciljano djelovao na «dosadna» područja kao što su bedra, stražnjica, bokovi i trbuh. Ovaj intenzivan tretman kombinira drenažu i anti-celulitnu masažu. 

CRYODIN SUPREME

Dubinskim zagrijavanjem kože ,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja koze ,odnosno omekšavanja , poravnavanja bora te podizanja podočnjaka i smanjivanja ožiljaka. Kombinirana s Jean d Arcelovim tretmanom blatom, te zelenim I smeđim algama obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.
Također liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit. Odlična je dopuna kriolipolizi ili dijatermiji  ili drugim anticelulitnim tretmanima.

 

SPECIJALNI TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE

Često je glavni problem većine nas višak kilograma, čak  ako nije veliki, kako izgubiti neželjenu težinu ili barem zadržati postojeću. Adamas, kozmetički salon  ima rješenje i za prekomjernu težinu kroz različite tretmane te zahvaljujući aparatu kavitacije I radio frekvencije u rekordnom vremenu postiže uspjeh. 

“Monticelli mud tretman“              

Monticelli mud tretman svojom kombinacijom termalne vode s termalnim blatom učinkovito rastvara masne stanice. Uz dodatak esencijalnih biranih ulja, izotermičkim, detoksificirajućim, drenažnim i redukcijskim djelovanjem stvara odličnu podlogu za ciljano mršavljenje. Ovaj tretman u kombinaciji s kriolipolizom, posebnim masažama te primjenom posebnog režima prehrane daje izuzetne rezultate u našim specijalnim individualnim programima mršavljenja.